Westerlaan 33 - 8790 Waregem
0474 32 81 02
bdelanghe@hotmail.com

Corona

Beste patiënten

Onze praktijk zal volgende week gewoon OPEN zijn. De reeds geplande afspraken kunnen dus gewoon doorgaan zoals voorzien.

Wel vragen we om het gezonde verstand te laten primeren. Indien jullie zelf ziek zijn, zieke partner of kinderen in huis hebben of in aanraking gekomen zijn met zieke mensen vragen wij vriendelijk om de gemaakte afspraak te annuleren. Dit voor jullie eigen gezondheid, maar ook voor de gezondheid van onze therapeuten en de andere (kwetsbare) patiënten.

Graag willen we ook vragen om bij het binnenkomen EN bij het verlaten van de praktijk de handen grondig te wassen in het toilet.

Ons team van therapeuten zal zowel VOOR als NA elke behandeling hun handen grondig wassen en desinfecteren.

Verder willen we vragen om de tijd die jullie in de wachtzaal spenderen tot een minimum te beperken. Ons team doet er alles aan om zo stipt mogelijk op schema te blijven, dus het heeft geen zin om 15 minuten op voorhand al aanwezig te zijn. Wij plannen ook de afspraken voldoende ruim in teneinde contacten tussen patiënten onderling te vermijden.

Tracht zoveel mogelijk alleen aanwezig te zijn op de afspraak.

Word je toch vergezeld, dan vragen wij de ouders van kinderen of partners/begeleiders van patiënten om niet in de wachtzaal te blijven zitten tijdens de therapiesessie.

Alvast bedankt om deze maatregelen in acht te nemen. Zodoende kunnen we de komende weken de praktijk geopend houden en alles vlot laten verlopen.

Samen staan we sterk tegen het coronavirus.