Bram De Langhe

Bram studeerde in 2002 af als lic. kinesitherapie en ging na zijn opleiding werken als kinesist en psychomotorisch therapeut in het RC Ter Eecken in Oudenaarde. Daarnaast bouwde hij aan zijn eigen zelfstandige praktijk voor kinesitherapie en volgde hij de bijkomende opleiding ‘Psychomotoriek bij kinderen’.

Om opleidingen en werk te kunnen combineren, verliet hij na vier jaar RC Ter Eecken. Zo kon hij zich optimaal op zijn zelfstandige activiteiten concentreren en op zijn inmiddels gestarte bijkomende opleiding ‘Manuele Therapie’.

In 2012 volgde Bram de opleiding Neurac Treatment om Redcord in de revalidatie te kunnen gebruiken.

Uit interesse en ter ondersteuning van zowel beginnende als ervaren sporters, volgt Bram op dit ogenblik de opleiding tot trainer in triathlon bij de Vlaamse Trainersschool (BLOSO). De opleiding heeft als specifiek doel het aanleren van de drie disciplines (zwemmen – fietsen – lopen) via verschillende methodieken, uitschrijven van individugerichte trainingsschema’s, voedingsadvies, …

 

In de praktijk beoefent Bram algemene kinesitherapie, sportkinesitherapie, manuele therapie en psychomotorische therapie bij kinderen.

 

Bram De Langhe – geconventioneerde kinesitherapeut – Riziv: 1-5-34040-42-522 – contact